Nederlands Kampioenschap Salsa
vragen? dutchafrolatindance@gmail.com

Wie zijn er allemaal betrokken bij het NK?

NK Smoelenboek

Soeniel Bhawanibhiek

Soeniel is van jongs af aan bezig met sport en is zeer competitief ingesteld.Hij heeft op jonge leeftijd zijn zwarteband 1e dan Taekwondo behaald, jaren lang gekickbokst en bokst nu nog wekelijks in Eindhoven.

In 2001 is hij begonnen met salsadansen. De eerste jaren recreatief maar het wordt steeds serieuzer naarmate hij langer danst. Zijn honger naar spanning en competitie wordt steeds erger. In 2009 doet hij mee met het NK salsa met zijn toenmalige danspartner Sandra. Waar hij met het cha cha gedeelte 1e wordt en in de On 2 divisie 3e.

In 2010 leert hij zijn vrouw Maud kennen. Samen maken ze diverse shows en treden ze op in binnen en buitenland.

Op het NK van 2010 worden zij 2e en in 2012 en 2014 reizen ze naar Miami om mee te doen aan de World Latin Dance Cup waar ze beide keren tot de halve finale komen.

Na de geboorte van zijn eerste zoon maakt Soeniel nog een manshow en verdiept hij zich in het hosten bij salsafeesten. De laatste jaren houdt Soeniel zich ook bezig met het jureren bij het NK salsa en helpt hij diverse organisatoren en artiesten met hun feesten, boekingen en salsa congressen.

Sometimes you win & Sometimes you learn

Buy Your Tickets Today!

Tickets voor toeschouwers koop je hier met PayPal. Heb je geen PayPal, dan kan je ook tickets bestellen via LatinWorld, en via bank betalen.