Nederlands Kampioenschap Salsa
vragen? dutchafrolatindance@gmail.com

Wie zijn er allemaal betrokken bij het NK?

NK Smoelenboek

Lewis Naarden

Ditrich Lewis Naarden, geboren in Suriname, heeft zijn sporen in de Salsa ruimschoots verdiend. Wat begon als een danslesje in een buurthuis in Amsterdam-West groeide uit tot een heftige passie.

Na veel optredens op nationaal en internationale podia en zijn betrokkenheid bij de eerste Salsafestivals in Haarlem besloot hij uiteindelijk les te gaan geven. Dat doet hij nu al meer dan 20 jaar door het hele land bij diverse dansscholen. Op dit moment geeft hij les bij Salsa Flamingo in Amstelveen.

Zijn passie werd beloond toen hij geselecteerd werd door niemand anders dan Barry Stevens voor het maken van 6 choreografieën voor de “A Touch of Latin Tour” van Ruth Jacott. Zijn creaties waren te zien in meer dan 36 theatervoorstellingen in Nederland.

Hij heeft vele dansers opgeleid die nu nog op diverse internationale podia zijn te bewonderen, eigen dansscholen hebben verspreid over het hele land, en ook net als hij, er voldoening uit putten hun passie te delen met anderen.

Volgens zijn toenmalige en huidige cursisten: “Een explosie van energie, kwalitatief hoogwaardige lessen met humor, gedrevenheid en oneindige focus op rust, ritme en regelmaat.”

Lewis geeft groepslessen, choreografie trainingen en privé lessen. Daarnaast is hij te boeken voor teambuildingssessies waarbij natuurlijk Salsa als communicatie- en verbindingstool centraal staat.

There can only be flow when you let it go. Let the rhythm be your guide. Basic comes first, combinations come  last.

Buy Your Tickets Today!

Tickets voor toeschouwers koop je hier met PayPal. Heb je geen PayPal, dan kan je ook tickets bestellen via LatinWorld, en via bank betalen.