Nederlands Kampioenschap Salsa
vragen? dutchafrolatindance@gmail.com

Wie zijn er allemaal betrokken bij het NK?

NK Smoelenboek

Annetje Riel

FDO gediplomeerd danslerares, Ballroom en Latin, wedstrijdpartner van Luut Griffioen, docente Argentijnse Tango, Salsa, Bachata en meer, gaf ze les op nationale en internationale Congressen. Samen met partner Marlon Castillo was ze verantwoordelijk voor de introductie van de LA Style Salsa in Nederland in 1989. Ze organiseerde, als eerste in Europa, 6 Europese Salsa Festivals, had jarenlang een grote dansschool in Haarlem, Club Asi! en stond aan de wieg van de oprichting van Salsa United, de Salsabond Nederland.
Zij traint amateurs en professionals op gebied van onder andere Salsa, Argentijnse Tango, Bachata en West Coast Swing, geeft met veel plezier clublessen en verzorgt workshops voor amateurs en het bedrijfsleven.
Op dit moment is zij een van de peilers onder Salsa Sociál, dansen voor speciale groepen, vertaalt ze dansen voor Rolstoelgebruikers en houdt ze zich bezig met het
vormgeven en invullen van de eerste internationaal erkende opleiding voor salsadocenten en –assistenten onder toezicht van de SON.

Het organiseren van de officiële Nederlandse Kampioenschappen Salsa was een grote droom die met het oprichten van Salsa Belang in vervulling ging.

Buy Your Tickets Today!

Tickets voor toeschouwers koop je hier met PayPal. Heb je geen PayPal, dan kan je ook tickets bestellen via LatinWorld, en via bank betalen.