Nederlands Kampioenschap Salsa
vragen? dutchafrolatindance@gmail.com

Organisator

Annetje Riel

FDO gediplomeerd danslerares, Ballroom en Latin, wedstrijdpartner van Luut Griffioen, docente Argentijnse Tango, Salsa, Bachata en meer, gaf ze les op nationale en internationale Congressen. Samen met partner Marlon Castillo was ze verantwoordelijk voor de introductie van de LA Style Salsa in Nederland in 1989. Ze organiseerde, als eerste in Europa, 6 Europese Salsa Festivals, […]

Read More

Eric Lalta

Eric is een begenadigd danser, die zijn weg heeft gevonden naar de choreografie, en daarna de productie van grote Latin dans festivals en events is ingegaan. Eric is CEO van Fantasia Productions. Eric is CEO van Fantasia Productions.

Read More

Liduina Aruma Handi Lovert

Liduina is de controller van de verschillende stromen op de wedstrijd. Zij is degene die iedereen aanstuurt en elke crisis weet op te lossen. Liduina is de controller van de verschillende stromen op de wedstrijd. Zij is degene die iedereen aanstuurt en elke crisis weet op te lossen.

Read More

Buy Your Tickets Today!

Tickets voor toeschouwers koop je hier met PayPal. Heb je geen PayPal, dan kan je ook tickets bestellen via LatinWorld, en via bank betalen.